EtusivuHuolto ja palvelut › Toyota-huolto ja korjauspalvelut

Toyota-huolto ja korjauspalvelutToyota-huoltomme pitää huolta sinusta ja autostasi

Osaavien Toyota-mekaanikkojen asiantuntemista ylläpidetään ja kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Korkea ammattitaito yhdistettynä merkkikohtaisiin erikoistyökaluihin ja alkuperäisiin Toyota-varaosiin mahdollistavat hyvän lopputuloksen haastavimmissakin tehtävissä.

Korikorjaamopalvelut
Korikorjaamomme asiantuntevilta huoltoneuvojilta saat opastuksen kolariasioiden käsittelyssä. Teemme kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas -järjestelmällä. Avustamme myös vahinkoilmoituksen teossa. Nykyaikaiset korikorjauslaitteet, ammattitaitoiset tutkinnon suorittaneet korimekaanikot sekä alkuperäiset varaosat varmistavat korjauksen onnistumisen.
Kolarikorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen korjauksen jälkeen. Toyota-turvalaitteiden tarkastukset voi tehdä vain valtuutettu Toyota-korikorjaamo. 

Maalauspalvelu
Maalauspalvelut toteutamme joko itse tai luotettavien alihankintamaalaamoiden kautta. Oleellista on, että maalarit ovat pitkänlinjan ammattilaisia, jotka toimivat valmistajan ohjeistusten mukaan. Näin takaamme sinulle aina varmasti sopivimman korjaussävyn ja valmistajatehtaan viimeisimmän tietämyksen korjausmaalauksesta.

Varaa huolto verkossa
Merkkikorjaamossa säännöllisesti huollettu auto varmistaa Sinulle ajamisen nautinnon ja pidentää autosi ikää. Huollon yhteydessä suoritamme myös mahdolliset kampanjatarkistukset.
Varaa huoltosi tästä >

Sijaisauto huollon tai vahinkotapauksen ajaksi
Tuodessasi autosi meille huoltoon saat meiltä käyttöösi edullisen sijaisauton.  Saat sen kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi. Vahinkotapauksissa saat meiltä myös käyttötarveselvityksen vakuutusyhtiötä varten.

Ilmastointilaitteen huolto
Tarkastamme autosi ilmastointilaitteen kylmäaineen määrän ja komponenttien kunnon. Huoltamattoman ilmastointilaitteen teho heikkenee ja laitteeseen kertyvä lika saattaa aiheuttaa epämiellyttävää tuoksua autoon. Jos laitteen kylmäainemäärä ei ole riittävä, kompressori käy useammin ja polttoaineen kulutus lisääntyy. Tiesitkö, että ilmastointilaite tulee huoltaa joka toinen vuosi ja että sitä kannattaa käyttää ympäri vuoden?

Tuulilasin kiveniskemäkorjaus
Auton tuulilasiin saattaa tulla pieniä iskemävaurioita. Yleensä ne syntyvät pienistä kivistä tai renkaista irtoavista nastoista. Pienikin vaurio kannattaa korjata heti. Jos autosi tuulilasiin tulee pienehkö kiveniskemä, on tärkeää, että toimit nopeasti. Näin vältetään vaurion mahdollinen laajeneminen ja tuulilasin vaihto. Toyota-mekaanikon korjaamasta vauriokohdasta tulee siisti ja lähes huomaamaton.

Katsastustarkastus
Katsastustarkastuksessamme autollesi tehdään perusteellinen kuntokartoitus sekä päästömittaus.  Testauksen kohteena ovat jarrut, valot, turvalaitteet, akselisto, ohjauslaitteet, renkaat, yms. Päästömittaustodistus on suoraa rahansäästöä varsinaisessa katsastuksessa. Jos autosi vaatii korjaustoimia, saat meiltä myös tarjouksen korjauksesta.

Akun tarkastus
Akku on auton tärkeimpiä varusteita ja sen toimivuuden varmistaminen vaatii säännöllisiä kuntotarkastuksia. Mittalaitteillamme tarkastamme autosi akun kunnon hetkessä, ja jos akku on vaihdon tarpeessa, saat meiltä aidon Toyota-akun edullisesti.
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje